Pharaonic

 

Met zijn 21 jaar staat Pharaonic nog vroeg in zijn cariere, desondanks is deze bekroonde DJ klaar om zich te vestigen in de house scene.

Geboren als Amir Ammar in Zwolle had hij altijd al een passie voor muziek. Terwijl hij gretig alles wilde weten over de verschillende genres en artiesten begon hij met draaien op zijn 18e. In deze drie jaar heeft Pharaonic meegedaan aan drie verschillende DJ contests, welke alle drie resulteerden in een finale plaats!

 

Nadat hij derde werd in ´De Beste DJ van Overijssel 2009´, won Pharaonic de tweede plek in de ´Smirnoff Ice DJ Contest 2010´. Naast het bereiken van deze finaleplaatsen groeide hij alleen maar meer in zijn vaardigheden en optredens, wat resulteerde in een plek op de mainstage van Fusion of Dance 2010, een uitverkocht, 15.000 feestgangers tellend festival met DJ´s als Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Vato Gonzalez, Shermanology en Don Diablo.

 

In 2011 heeft Pharaonic zijn grootste slag geslagen door de toonaangevende nationale ‘Starbeach DJ Contest 2011’ te winnen. Met deze prijs heeft hij vorige zomer gedraaid op de bekende en beruchte Griekse hotspot, Starbeach. Hier deelde hij weer het podium met DJs als Hardwell, Shermanology, Vato Gonzalez en Billy The Klit.

Kort daarna volgde zijn tweede buitenlandse boeking, nu in Manchester, waar hij de club letterlijk op zijn kop heeft gezet. Pharaonic is zeker een DJ om in de gaten te houden. Zijn creatieve combinatie van verschillende stijlen maakt het publiek altijd uit zijn dak gaan!

 

 

 

Mail naar bookings@vmproductions.nl voor vragen over boekingen of een vrijblijvende offerte.

 

Copyright © All Rights Reserved